Toshiba Estia, hőszivattyú akció, Toshiba hőszivattyú

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
AJÁNLATKÉRÉS
TOSHIBA ESTIA
Az alábbi árak tartalmazzák a -18%-os kedvezményt!

Eredeti Japán gyártású, 1 fázisú Toshiba Estia hőszivattyú, 3kw fűtőbetétes levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. A 11kw-os hőszivattyú kategória legmagasabb COP:4,77-es értéke! Akár 55 Celsius fokos előremenő víz hőmérséklet! HEX-jegesedés védelem, akár leolvasztási ciklus nélküli üzem. 
 • Toshiba Estia HWS803HE    8kw       COP:4,40    1.135.000,-Ft+ÁFA
 • Toshiba Estia HWS1103HE  11,2kw  COP:4,77    1.385.000,-Ft+ÁFA
 • Toshiba Estia HWS1403HE  14kw     COP:4,50  1.480.000,-Ft+ÁFA  
3 fázisú eredeti Japán gyártású Toshiba Estia hőszivattyú, 3kw fűtőbetétes levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. Akár 55 Celsius fokos előremenő víz hőmérséklet! HEX-jegesedés védelem, akár leolvasztási ciklus nélküli üzem!
 • Toshiba Estia HWS1103H8E 11,2kw   COP:4,69  1.430.000,-Ft+ÁFA
 • Toshiba Estia HWS1403H8E 14kw      COP:4,36  1.515.000,-Ft+ÁFA
 • Toshiba Estia HWS1603H8E 16kw      COP:4,30  1.630.000,-Ft+ÁFA
 Előreutalásnál további + 3% kedvezmény! 
Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül.
70/546-6026, info@klimakeszulek.hu

Estia 

Toshiba Estia levegő-víz hőszivattyú bemutató videó:TOSHIBA Estia hőszivattyú letölthető katalógus és árlista:
Toshiba Estia új, 3.generációs hőszivattyú katalógus 2011
TOSHIBA Estia levegő-víz hőszivattyú katalógus 2010
Toshiba Estia hőszivattyú árlista 2011.12.01.

Toshiba hőszivattyú előnyei:
Toshiba hőszivattyú előnyei a versenytársakkal szemben

Toshiba Estia hőszivattyú prezentáció:
Toshiba Estia legújabb 3-as sorozatú hőszivattyú prezentáció 2011
Toshiba 2-es sorozatú hőszivattyú prezentáció 2010

Toshiba Estia service & installation manual:
Toshiba Estia 3-as sorozatú hőszivatyú adatai
Toshiba Estia 3-as sorozatú hőszivattyú szervíz kézikönyv
Toshiba Estia 3-as sorozatú beltéri telepítési kézikönyv
Toshiba Estia 3-as sorozatú kültéri telepítési kézikönyv
Toshiba Estia 2-es sorozatú installation manual
Toshiba Estia 2-es sorozatú service manual

Toshiba Estia kezelési útmutató magyar nyelven:
Toshiba Estia kezelési útmutató
TOSHIBA Estia levegő-víz hőszivattyú:
"Made in Japan"

A TOSHIBA Estia eredeti, valóban Japánban gyártott levegő-víz hőszivattyúja egy olyan berendezés, amely a kültéri környezeti levegő hőmérsékletből elvonja a kinyerhető, alacsony hőmérsékleti hőenergiát és azt magasabb hőfokszintre emeli az által, hogy a rendszer, azaz a hűtőkörfolyamatot fenntartó fordulatszám szabályzós (inverteres) kompresszor üzemi hőmérséklete is hozzáadódik illetve hasznosítódik amely összeadódott hőenergiával már lehetséges fűteni és használati melegvízet előállítani, vagy akár a forró nyári napokban hűteni is.
A TOSHIBA Estia hőszivattyú rendszerek teljesítmény tényezői ideális megoldást biztosítanak az alacsony energiafelhasználásra és a CO2 kibocsájtás csökkentésére.
 
Toshiba Estia levegő-víz hőszivattyú kültéri egységSuper Digital Inverter:
A környezeti levegőből nyeri a hőenergiát és továbbítja a hűtőkörön keresztül a hidro-boxhoz. A Toshiba az ismert Super Digital Inverter 4. sorozatú kültéri egységeket használja fel, melyek legfőbb jellemzői a különösen halk, fordulatszámvezérelt, rezgésmentes kettős forgódugattyús kompresszorok.Éjszakai zajszint csökkentő program segítségével akár 7dB(A)-el alacsonyabb, különösen csendes üzem is aktiválható. Economy Drive vezérléses DC iker görgődugattyús kompresszor alkalmazása először az iparban!

Toshiba Estia  hőszivattyúnál a vektoros IPDU inverteres vezérlés fontos szerepet játszik a nagyon magas hatásfokok és COP értékek, azaz a takarékos energiafelhasználás elérésében. A hőszivattyú telepítése nagyon rugalmasan tervezhető, mivel az Estia kültéri egysége és a hőszivattyú hidro beltéri egysége közötti hűtőközeg-vezeték összeköttetés akár 30 m is lehet. A külső hőmérséklettől függő üzemtartomány fűtő üzemmódban -20 °C – 25 °C, hűtő üzemmódban 10 °C – 32 °C, használati melegvíz készítése esetén -20 °C – 42 °C. Éjszakai zajszint csökkentő program segítségével akár 7dB(A)-el alacsonyabb, különösen csendes üzem is aktiválható. A kétzónás vezérlés lehetővé teszi két különböző hőmérsékleti zóna, mint például radiátorok (magas hőmérsékletű zóna) és padlófűtés (alacsony hőmérsékletű zóna) vezérlését is.
Lehetőségünk adódik két víz szivattyú vezérlésére is, ahol a Toshiba Estia hidro beltéri egység párhuzamosan vezérli a fő szivattyút és akár egy továbbit is, vagy egy kiegészítő szivattyút a nagyon hosszú csővezetékek esetében, vagy akár egy vízszivattyút egy második fűtőkör esetében.

HEX-jegesedés védelem: akár leolvasztás nélküli üzem állapot is elérhető a beépített jegesedés gátló technológiának köszönhetően, így a leolvasztás miatti hatásfok csökkenés minimálisra tevődik, ellentétben a versenytársaknál tapasztalható hosszabb és gyakrabban előforduló leolvasztási periódusok miatt a COP értékek leromlása várható.

Toshiba Estia hőszivattyú Hidro beltéri egység: A hűtőközeg a hidro beltéri egységben lemezes hőcserélő segítségével adja tovább a kültéri egység által nyert hőenergiát a víznek. Így akár 55 °C-os melegvíz is előállítható. Az egység ezen kívül egy fűtés keverőpumpát, egy táguló edényt, távirányítót és egy kiegészítő elektromos fűtő egységet is tartalmaz. A Toshiba Estia levegő-víz hőszivattyú integrált vezérlése irányítja az összes szelepet, szivattyút és a rendszer további részeit, valamint lehetővé tesz egy meglevő (kiegészítő, másodlagos) fűtési rendszer vezérlését is, melyet pl. alacsony kültéri hőmérséklet esetén szeretnénk aktiválni (TCB-PCIN3E Külső kazán vezérlőegység szükséges).
Szükség esetén a Toshiba Estia hőszivattyú egy meglévő fűtési rendszeren keresztül is vezérelhető, kiegészítő, másodlagos priorítású berendezésként (TCP-PCM03E modul szükséges).
Vezérelhető a Toshiba hőszivattyú meglévő szobatermosztáton keresztül is (TCP-PCM03E külső termosztát modul szükséges).
 • TCB-PCM03E  külső termosztátos vezérlőegység            25.000,-Ft+ÁFA
 • TCB-PCIN3E   külső kazán vezérlőegység                       32.000,-Ft+ÁFA
 • HWS-AMS11E Szobai kiegészítő vezetékes távszabályzó 40.000,-Ft+ÁFA
 • 95612037 Hőmérséklet érzékelő nem gyári HMV tartályhoz 13.000,-Ft+ÁFA

Toshiba Estia hőszivattyú Melegvíz tároló: A gyárilag hőszigetelt nemesacél tároló egy megnagyobbított integrált hőcserélővel van ellátva, mely tökéletesen alkalmazkodik a levegő-víz hőszivattyús fűtésekhez. A megnagyobbított hőcserélőre az 55 °C-os használati melegvíz optimális időtartamú elkészítése miatt van szükség. A tároló ezen kívül egy elektromos fűtő egységet, hőmérséklet érzékelőket és egy biztonsági termo elemet is tartalmaz.

-18% kedvezmény a Toshiba Estia melegvíztároló áraiból!!!
 • 150 Literes HMV tároló, 2,75kw kieg. fűtőszál: 235.000,-Ft + ÁFA
 • 210 Literes HMV tároló, 2,75kw kieg. fűtőszál: 277.000,-Ft + ÁFA
 • 300 Literes HMV tároló, 2,75kw kieg. fűtőszál: 327.000,-Ft + ÁFA
A Toshiba Estia hőszivattyú vezérlés: A távirányító a hidro beltéri egységbe van beépítve és innen lehet vezérelni a levegő-víz hőszivattyú összes funkcióját. Egy nagy, könnyen leolvasható LCD képernyő jelzi ki az aktuális üzemi állapotot. Egy integrált heti időkapcsolóval kényelmesen be- és kikapcsolható a rendszer és beállítható a felhasználó által kívánt heti program. További hasznos funkciókat is tartalmaz, mint pl. éjszakai hőmérséklet csökkentés, fagyvédelem, melegvíz felfuttatás, antilegionella vezérlés vagy az éjszakai zajcsökkentő program. Egy második távirányító felszerelésére is van lehetőség a fő távirányítóval párhuzamosan (pl. a lakóterületen felszerelve).

A Toshiba Estia hőszivattyú vezetékes távirányító az alábbi funkciókat tartalmazza:

■ Az üzemmód beállítása: fűtés, használati víz, hűtés
■ 2 zóna és HMV vezérlés
■ Éjszakai hőmérséklet csökkentés
■ Fagyvédelem
■ Melegvíz felfuttatás
■ Antibakteriális kapcsolás (legionella kialakulása ellen)
■ Heti időkapcsolós üzemmód
■ Alapbeállítások programozása, mint pl. fűtőgörbék, teszt üzemmód,      vagy a kiegészítő elektromos fűtés beállítása
ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!


A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. 
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!

H-tarifa igénylési költségei:

32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).

Letölthető igénybejelentő dokumentumok a Geo, illetve a H-tarifára:
Eon betétlap H tarifához letölthető pdf. formátumban
Eon villamos rendszer haszálói igénybejelentő
Eon Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés
Elmű tájékoztató a H és Geo tarifa igényléséről
Émász tájékoztató a H és Geo tarifák igénylésérőlFöldgázzal fűtsünk, vagy hőszivattyús rendszerrel?
Melyik megoldás kifizetődőbb?
(2010 évi adatok)
 
 •  Hőszivattyú üzemeltetési költsége:                                                 "H"-tarifás villannyal számolva: 1kwh= 29,16 Ft/kWh
 •  Földgázzal való fűtés költsége:                                                            32 MJ-t és 100% kazán hatásfokot feltételezve:  1kwh= kb. 14 Ft
Első ránézésre a földgázzal való fűtés olcsóbbnak tűnik, mint a villamos árammal működő hőszivattyúval, de mivel a hőszivattyús rendszerek 1 kw/h befektetett energiából akár 3-5 kw/h hőenergiát tudnak előállítani (COP érték=hatásfok mutató), így a következő számítás a mértékadó. A kapott két költséget elosztjuk egymással (29,16:14= 2,08) és az így kapott szám, azaz 2,08-as COP felett teljesítő hőszivattyú üzemeltetése már gazdaságosabb, mint a földgázzal üzemelő kazán!DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026
 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő