Samsung hőszivattyú, Samsung EHS, Samsung EHS hőszivattyú akció

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
 


  
SAMSUNG EHS HŐSZIVATTYÚ
ECO HEATING SYSTEM

A Samsung legújabb fejlesztésű "all in one" levegő-víz-levegő-levegő hőszivattyú rendszere fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre.


 Samsung Eco Heating System 
 
 
 
Forradalmian új felhasználás a Samsung hőszivattyúknál az új TDM "Time Division Multi" technológia alkalmazásával:

Akár 4.6-os COP!

Alacsonyabb költségek az üzemelés közben az integrált fűtő és hűtő
Time Division Multi (TDM) technológiának köszönhetően, ahol egy automata váltakozó üzemmód levegőtől vízig és levegőtől levegőig adja át a megtermelt hőt, annak megfelelően, hogy éppen melyik üzemmód gyorsabb a felfűtés vagy lehűtés elérésére, azaz képessé teszi a kültéri egységet arra, hogy levegő-víz vagy levegő-levegő hőszivattyúként működjön (pl.: nyári felülethűtésnél sokkal több idő, mire lehűl a lakásunk, mint amikor az inteligens Samsung hőszivattyú az oldalfali split klímánkat kapcsolja be, ahol azonnal megindul az érezhető hűtés), így csökkentve az energiafelhasználásunkat, valamint az "All in One" technológiának köszönhetően még kevesebb helyet is foglal el mintha egyébként két különálló technológiát alkalmaznánk a feladatra.

Samsung EHS hőszivattyú bemutató videó:

 


Nagy teljesítmény alacsony hőmérsékletnél:
Samsung EHS hőszivattyú fűtőteljesítménye még -10°C-nál is 90%-ban megmarad és a megbízható fagyvédeleme akár -20°C-ig is garantálja a hibátlan működést a hideg téli napokban.

Miben különbözik a Samsung EHS hőszivattyú a vetélytársaitól?

A Samsung EHS hőszivattyú tulajdonképpen egy hagyományos klímaberendezésként is üzemeltethető berendezés, innen ered az "all in One" ("kettő az egyben") kifejezés.

A kültéri egységek 6 féle nagyságban 6-16 kW-ig terjedő teljesítményben lesznek kaphatóak. A maximálisan csatlakoztatható beltéri egységek száma akár öt darab is lehet. A beltéri egység választék két féle vizes beltéri (Hydro Unit) 8 és 16 kW teljesítménnyel és 15 féle freonos beltériegységből áll, amelyek teljesítmény tartományukban 2-7kW-ig választhatók.

A freonos beltéri egységek oldalfali, ezen belül VIVACE tükrös designnal és NEO-FORTE fehér designnal, valamint légcsatornázható kivitelben lesznek rendelhetőek. Természetesen a HMV tárolók is rendelkezésre állnak majd kétféle kivitelben egy illetve két hőcserélő kígyóval ellátva 200 illetve 300 literes méretekben. A két hőcserélős kivitel alkalmazásakor a rendszerbe egyszerűen integrálhatunk napkollektoros meleg víztermelő rendszereket. Az EHS-hez nem szükséges a saját tároló alkalmazása, használhatunk bármilyen melegvíztárolót.

A SAMSUNG EHS berendezés rendkívül jó COP értékével (akár 4.6!) olyan teljes értékű fűtési és hűtési rendszer mely segít alacsonyan tartani az energia számlát emellett olyan környezettudatos beruházás mellyel a CO2 kibocsátás csökkenthető.

TDM , azaz a 
Magyarországi forgalomba hozatala jelenleg folyamatban van, még nem kapható termék!

Weboldalunkon azonnal fel lesznek töltve a piacbevezető akciós árai a Samsung EHS hőszivattyúnak, így érdemes lesz visszajönni az oldalra... 
ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!

 

A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. 
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!

H-tarifa igénylési költségei:

32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).Földgázzal fűtsünk, vagy hőszivattyús rendszerrel?
Melyik megoldás kifizetődőbb?
(2010 évi adatok)
 
  •  Hőszivattyú üzemeltetési költsége:                                               A "H"-tarifás villannyal számolva: 1kwh= 29,16 Ft/kWh
  •  Földgázzal való fűtés költsége:                                                            32 MJ-t és 100% kazán hatásfokot feltételezve:  1kwh= kb. 14 Ft
Első ránézésre a földgázzal való fűtés olcsóbbnak tűnik, mint a villamos árammal működő hőszivattyúval, de mivel a hőszivattyús rendszerek 1 kw/h befektetett energiából akár 3-5 kw/h hőenergiát tudnak előállítani (COP érték=hatásfok mutató), így a következő számítás a mértékadó. A kapott két költséget elosztjuk egymással (29,16:14= 2,08) és az így kapott szám, azaz 2,08-as COP felett teljesítő hőszivattyú üzemeltetése már gazdaságosabb, mint a földgázzal üzemelő kazán! DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő