hőszivattyú forgalmazás, telepítés, karbantartás

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

HŐSZIVATTYÚ BEMUTATÓTEREM
Hőszivattyús fűtés Kft.
2890 Tata, Újvilág utca 23.
(Kizárólag időpontegyeztetéssel)
+36705466026

 
Fizetés:
A megrendelt termékek esetében a bemutatótermünkben történő SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS személyes aláírása után történik előre utalással.

Kiszállítás:
Díjmentes.

Garancia és szerviz:
A termékeinket hivatalos magyarországi márka képviseletek által forgalmazzuk, így a képviseletek biztosítják a készülékre vonatkozó magyar nyelvű kezelési leírást, a jótállási jegyet és a magas minőségű magyarországi szakszerviz hálózatot.

Szolgáltatásaink:
Hőszivattyú rendszerek forgalmazása és telepítése, karbantartása


 
Ügyfélszolgálat:
Mobil:  +36 20 2782732 (aquarea)
Mobil:  +36 30 2782732 (aquarea)
Mobil:  +36 70 2782732 (aquarea)
Web:  www.monoblokk.hu
Adószám:              13872568-2-11
Cégjegyzékszám:   11-09-012162

Rólunk:

Társaságunk a Hőszivattyús fűtés Kft. meghatározó és környezettudatos résztvevője kíván lenni a hazai megújuló energiahasznosító technológiákat forgalmazó piac vállalkozásai között.
Cégünk fejlődése a megalakulásunk óta emelkedő tendenciát mutat, melyet a folyamatos műszaki fejlesztéseinknek és az ügyfeleink magas színvonalon való kiszolgálásának köszönhetünk.
Dolgozóink rendszeres szakmai képzéseken, kiállításokon vesznek részt, így biztosítva a folyamatosan megújuló műszaki lehetőségek, technológiák alkalmazási lehetőségének a széles skáláját.
Folyamatosan követjük a technológiák innovatív és korszerű fejlődéseit, melyeket a mindig jobb és fejlettebb minőségre való törekvéseink miatt előszeretettel alkalmazunk a különböző típusú kivitelezéseinknél.
Termékköreinket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, lépést tartva a mai kor figyelemre méltó energiatakarékosságú szemléletével.
A legfontosabb célkitűzéseink között szerepel a különböző energiatakarékos és környezettudatosabb életvitelhez hozzájáruló technológiai berendezések széles körben való megismertetése és kereskedelmi forgalmazása.
Kivitelezéseinket a pontos igények felmérése, a megfelelő műszaki felkészültség és a gondos tervezés, valamint a magas fokú szakmai precizitás jellemzi.
Termékköreink kiválasztásánál a legfontosabb szempontjaink a különböző hazai és nemzetközi minősítések megléte, továbbá a termékekhez tartozó magyarországi képviselet jelenléte.vissza az oldal tetejére


 

Hőszivattyús fűtés Kft. 2890 Tata, Újvilág utca 23. telefon: +36705466026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő