Zubadan, Mitsubishi Zubadan, Zubadan hőszivattyú, Zubadan akció, Zubadan levegő-víz hőszivattyú, Mitsubishi Zubadan akció

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
AJÁNLATKÉRÉS


 
MITSUBISHI ZUBADAN
 

Az alábbi árak tartalmazzák a -18%-os kedvezményt!
 

  1 fázisú Mitsubishi Zubadan levegő-víz hőszivattyú szett akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre.
100%-os fűtőteljesítmény -15 celius külső hőmérséklet mellett is a szabadalmaztatott Flash-Injection technológiának köszönhetően, monovalens üzemben.
 -25 fokig garantáltan biztos
üzem. Nem igényel elektromos rásegítő fűtést!

Beltérben elhelyezett rozsdamentes, gyári ajánlás szerinti 50 lemezes hőcserélővel, a nagyobb COP és az alacsonyabb üzemeltetési költségek biztosítására, elektromos vezérlőegységgel és vezetékes távszabályzóval.
  • Zubadan PUHZHRP71VHA     8,5kw COP:4,40  1.019.000,-Ft+ÁFA
  • Zubadan PUHZHRP100VHA 11,2kw COP:4,26  1.100.000,-Ft+ÁFA
  3 fázisú Mitsubishi Zubadan levegő-víz hőszivattyú szett akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre.
100%-os fűtőteljesítmény -15 celius külső hőmérséklet mellett is a szabadalmaztatott Flash-Injection technológiának köszönhetően, monovalens üzemben.
 -25 fokig garantáltan biztos
üzem. Nem igényel elektromos rásegítő fűtést!

Beltérben elhelyezett rozsdamentes, gyári ajánlás szerinti 50 lemezes hőcserélővel, a nagyobb COP és az alacsonyabb üzemeltetési költségek biztosítására, elektromos vezérlőegységgel és vezetékes távszabályzóval.   
  • Zubadan PUHZHRP100YHA 11,2kw COP:4,26  1.169.000,-Ft+ÁFA
  • Zubadan PUHZHRP125YHA 14,0kw COP:4,22  1.241.000,-Ft+ÁFA
  • Zubadan PUHZHRP200YKA    23kw COP:3,65  2.067.000,-Ft+ÁFA 
    Monoblokk 1 fázisú Mitsubishi Zubadan, beépített lemezes hőcserélős levegő-víz hőszivattyú akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. 100%-os fűtőteljesítmény -15 celius külső hőmérséklet mellett is a szabadalmaztatott Flash-Injection technológiának köszönhetően, monovalens üzemben.
 -25 fokig garantáltan biztos
üzem. Nem igényel elektromos rásegítő fűtést!

Elektromos vezérlőegységgel és vezetékes távszabályzóval.
  • Zubadan PUHZHW140VHA 12,5kw COP:4,19  6.300 Euro+ÁFA
 Monoblokk 3 fázisú Mitsubishi Zubadan, beépített lemezes hőcserélős levegő-víz hőszivattyú akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. 100%-os fűtőteljesítmény -15 celius külső hőmérséklet mellett is a szabadalmaztatott Flash-Injection technológiának köszönhetően, monovalens üzemben.
 -25 fokig garantáltan biztos
üzem. Nem igényel elektromos rásegítő fűtést!

Elektromos vezérlőegységgel és vezetékes távszabályzóval.
  • Zubadan PUHZHW112YHA 11,2kw COP:4,24  5.850 Euro+ÁFA
  • Zubadan PUHZHW140YHA    14kw COP:4,22  6.600 Euro+ÁFA
Előreutalásnál most további + 3% kedvezmény! 
Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül.
70/546-6026, info@klimakeszulek.hu

Ha máshol jobb ajánlatot talált, akkor hívjon és alkudjon!
Konkrét típust keres? Nem találta az akciós hőszivattyúk között?
Telepítési árakról kérjen ajánlatot e-mailen.MITSUBISHI ZUBADAN HŐSZIVATTYÚ

100%-os fűtőteljesítmény -15 Celsius fok mellett,
 a szabadalmaztatott Flash-Injection technológiának köszönhetően!


Zubadan hőszivattyú

Zubadan fűtés, hűtés, melegvízkészítés egész éven át!
A Zubadan hőszivattyú -25 Celsius fok külső hőmérséklet mellett is megbízhatóan működik, egyedülálló teljesítményének köszönhetően monovalens, azaz egyedülálló fűtési rendszer kialakítására is kiválóan alkalmas. A Zubadan levegő-víz hőszivattyú tisztán hőszivattyús üzemben képes fedezni az otthona fűtési és családtagjai melegvíz igényét. A legtöbb levegő-víz hőszivattyú az egyre hidegebb napokon, a fűtőteljesítményük lecsökkenése következtében, a gyárilag beépített kiegészítő villamos fűtőbetét segítségével tudják csak ellátni az épület fűtési igényét, jelentősen lerontva ezzel a hőszivattyú COP-értékét, azaz jósági fokát.

Zubadan

100% fűtőteljesítmény -15 Celsius fok  külső hőmérsékletig a Zubadan szabadalmaztatott HIC-hűtőkörnek és a speciális Flash-Injection befecskendezésű kompresszornak köszönhetően!  
A Zubadan hőszivattyú akár 60 Celsius fokos előremenő fűtési vízhőmérsékletet is képes készíteni -15 Celsius fok külső hőmérsékletek mellet is, tisztán hőszivattyús üzemben így akár a régebbi épületek korszerűtlen radiátoros, azaz magasabb vízhőmérsékleteket követelő fűtési rendszerébe is könnyedén beépíthető. A Zubadan képes megújuló levegő energiaforrásból akár az extrém -25 Celsius fok külső hőmérsékletnél is megbízhatóan működni, ahol teljesítményének a 75%-a rendelkezésre áll.
 

Zubadan levegő-víz hőszivattyú:

A Zubadan hőszivattyú a kültéri levegő hőenergiát használja fel, azaz -15 Celsius fok kültéri hőmérsékletnél is a fűtési teljesítményének a 80%-át a levegő szolgáltatja. A Zubadan monovalens üzemben, mint levegő kazán működik, így nem szükséges a további esetleges kiegészítő hőforrások, mint fa, gáz vagy vegyes tüzelésű kazánok, esetleg kiegészítő elektromos fűtőbetét, kandalló beépítése. A Mitsubishi Zubadan hőszivattyú egymaga ellátja a ház fűtését, lakóinak a használati melegvíz igényét és fal vagy mennyezeti fűtés kialakítása vagy fan-coil egységek beépítése esetén akár a hűtését is.

Nem kell kémény, így nem kell kiépíteni vagy felülvizsgáltatni rendszeresen,nem kell bevezettetni a gázt és nem vagyunk kiszolgáltatva a fosszilis energiák világméretű csökkenéséből adódó folyamatos áremelkedésnek és nincs füst, korom és salakanyag, s nem kell tároló helyiségeket kialakítanunk a tüzelőanyagoknak ami egyben kényelmes használatot is jelent.

 A hőszivattyúkra egyetemes szolgáltatásként 30%-olcsóbb "H"-tarifa igényelhető br.29,16 Ft/kWh díjon!
 (részletek lejjebb a menü alján)


Flash-Injection, befecskendezős technológia

Zubadan hőszivattyúA Zubadan szabadalmaztatott Flash-Injection  technológiáját kifejezetten a szélsőséges és alacsony hőmérsékletre fejlesztették ki, ahol a hőszivattyúba épített "HIC", azaz a cső a csőben hőcserélőn átáramló hűtőközeg a kompresszorba jut befecskendezés útján a kompressziós folyamat közben, így a szokásosnál  magasabb kondenzációs hőmérséklet, azaz magasabb  hőmérsékletű fűtővíz érhető el azonos áramfelvétel mellet, elérve a magasabb COP-értékeket és a kedvezőbb üzemeltetési költségeket.

Zubadan

A Zubadan hőszivattyú teljesítménye nem csökken -15 Celsius fokig!A Zubadan hőszivattyú kiválasztásánál nem kell nagyobb teljesítményt választani a hideg napok alacsonyabb energiatartalma miatt, de teljesítményvesztéssel és gazdaságtalanabb üzemeltetéssel sem kell számolnunk a -15 fokos hőmérsékletig megmaradó hőszivattyús energia miatt, így mind a beruházás, mind pedig a gazdaságos üzemeltetési költségek sem szenvednek csorbát és elégedetten használhatjuk a megújuló, mindig rendelkezésre álló energiát a fosszilis energiákkal szemben.

Zubadan hőszivattyú rendszer:

A Mitsubishi Zubadan hőszivattyú rendszer áll egy kültéri egységből, egy beltéren elhelyezett gyári ajánlás szerinti 50 lemezes rozsdamentes acél lemezes hőcserélőből a nagyobb COP és az alacsonyabb üzemeltetés biztosítására, valamint az elektromos vezérlőegységből és a vezetékes távszabályzóból. kép letöltése - Zubadan hőszivattyú rendszer

Zubadan


Miért jobb a levegő-víz hőszivattyú Zubadan rendszer, mint a vizes hőszivattyú?

Mitsubishi ZubadanA levegő-víz hőszivattyúk telepítése lényegesen egyszerűbb, gyakorlatilag pár óra alatt üzemelhet is a berendezés, míg a vizes rendszernél hatalmas teherautókkal kezdik meg a fúrásokat, ami alapvető helyigénnyel jár és alapos felfordulást és károkat (kert, pázsit, földmunka stb.) okozhat.
A geológia törésvonalak miatti esetleges földrengések és a klímaváltozás miatt a vízerek sem lehetnek állandó hozamúak, amelyek miatt bizonyos esetekben, akár újrafúrást is kell végeztetni, újabb bekerülési költségekkel. Egy víz-víz hőszivattyú  eredeti COP-jét alaposan lerontja a rendszer működését képező vízszivattyúk folyamatos áramfelvétele. 

Víz-víz hőszivattyú
Kiváló készülék:         5-ös COP
Teljesítmény:             15.000w
Teljesítmény felvétel:   3.000w
Búvárszivattyú további áramfelvétele: 1.000w (egy szivattyús rendszernél)
 
COP= 15 = azaz a COP már csak 3,75... (2 db szivattyúnál: COP:3)
         3+1 ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!


A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. A Geo tarifa megszakításai naponta érvényes fix időpontban történnek, azaz 8.00-10.00 óráig, valamint 16.00-18.00-ig.  
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!


H-tarifa igénylési költségei:
32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).

H-tarifa díja:
Jelenleg az egyetemes szolgáltatás minden napszaki „A1” tarifa ára: 46,96 Ft/kWh bruttó, a „H” tarifa ára október 15. - április 15. között 29,16 Ft/kWh bruttó, fűtési időszakon kívül a „H” tarifa ára megegyezik a minden napszaki „A1” árral.


Letölthető igénybejelentő dokumentumok a Geo, illetve a H-tarifára:
Eon betétlap H tarifához letölthető pdf. formátumban
Eon villamos rendszer haszálói igénybejelentő
Eon Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés
Elmű tájékoztató a H és Geo tarifa igényléséről
Émász tájékoztató a H és Geo tarifák igénylésérőlFöldgázzal fűtsünk, vagy hőszivattyús rendszerrel?
Melyik megoldás kifizetődőbb?
(2010 évi adatok)
 
  •  Hőszivattyú üzemeltetési költsége:                                                 "H"-tarifás villannyal számolva: 1kwh= 29,16 Ft/kWh
  •  Földgázzal való fűtés költsége:                                                            32 MJ-t és 100% kazán hatásfokot feltételezve:  1kwh= kb. 14 Ft
Első ránézésre a földgázzal való fűtés olcsóbbnak tűnik, mint a villamos árammal működő hőszivattyúval, de mivel a hőszivattyús rendszerek 1 kw/h befektetett energiából akár 3-5 kw/h hőenergiát tudnak előállítani (COP érték=hatásfok mutató), így a következő számítás a mértékadó. A kapott két költséget elosztjuk egymással (29,16:14= 2,08) és az így kapott szám, azaz 2,08-as COP felett teljesítő hőszivattyú üzemeltetése már gazdaságosabb, mint a földgázzal üzemelő kazán! DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő