Hitachi Yutaki hőszivattyú, hőszivattyú akció

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
AJÁNLATKÉRÉS


 
HITACHI YUTAKI
 Az alábbi árak tartalmazzák a -18%-os kedvezményt!

  Komplett Hitachi Yutaki levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, hűtésre.
Maximum 50 celsius fok előremenő vízhőmérséklet. 1 és 3 fázisban. 
  • Hitachi Yutaki RWM3FSN3E/RAS3HVRNMEAF   8kw COP:4,55    939.000,-Ft+ÁFA
  • Hitachi Yutaki RWM4FSN3E/RAS4HVRNMEAF 11kw COP:4,47 1.099.000,-Ft+ÁFA
  • Hitachi Yutaki RWM5FSN3E/RAS5HVRNMEAF 14kw COP:4,36 1.210.000,-Ft+ÁFA
  • Hitachi Yutaki RWM6FSN3E/RAS6HVRNMEAF 16kw COP:4,11 1.359.000,-Ft+ÁFA
  • Hitachi Yutaki RWM8FSN3E/RAS8HVRNMEAF 22kw COP:....   1.999.000,-Ft+ÁFA
  • Hitachi Yut.  RWM10FSN3E/RAS10HVRNMEAF 28kw COP:....   2.199.000,-Ft+ÁFA
Előreutalásnál további + 3% kedvezmény! 
Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül.
70/546-6026, info@klimakeszulek.huHITACHI Yutaki levegő-víz hőszivattyú:


HITACHI Yutaki hőszivattyú távszabályzó, hidraulikus blokk és az inverteres kültéri egység:

     

HITACHI Aquafree (Yutaki) hőszivattyú kapcsolása a padlófűtéshez és a medence fűtéséhez:
HITACHI Yutaki hőszivattyú hidraulikus blokk és a kültéri egység:HITACHI Aquafree és Yutaki hőszivattyú letölthető dokumentumok:
Hitachi Aquafree hőszivattyú letölthető kezelési leírás


HITACHI Yutaki levegő-víz hőszivattyú rendszer:


A Hitachi Yutaki egy olyan hőszivattyú berendezés, amely a kültéri környezeti levegő hőmérsékletből elvonja a kinyerhető, alacsony hőmérsékleti hőenergiát és azt magasabb hőfokszintre emeli az által, hogy a rendszer, azaz a hűtőkörfolyamatot fenntartó fordulatszám szabályzós (inverteres) kompresszor üzemi hőmérséklete is hozzáadódik illetve hasznosítódik amely összeadódott hőenergiával már lehetséges fűteni és használati melegvízet előállítani, vagy akár a forró nyári napokon hűteni is.
A Hitachi Yutaki levegő-víz hőszivattyú berendezés teljesítmény tényezői ideális megoldást biztosítanak az alacsony energiafelhasználásra és a CO2 kibocsájtás csökkentésére.ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!


A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. 
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!

H-tarifa igénylési költségei:

32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).

Letölthető igénybejelentő dokumentumok a Geo, illetve a H-tarifára:
Eon betétlap H tarifához letölthető pdf. formátumban
Eon villamos rendszer haszálói igénybejelentő
Eon Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés
Elmű tájékoztató a H és Geo tarifa igényléséről
Émász tájékoztató a H és Geo tarifák igénylésérőlDÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026


 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő