Fujitsu Waterstage, hőszivattyú akció, High Power

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
AJÁNLATKÉRÉSFUJITSU WATERSTAGE    
Az alábbi árak tartalmazzák a 18%-os kedvezményt!

"Komfort" sorozatú  Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. 50 celsius fokos előremenő vízhőmérséklet -15fok külső hőmérsékletnél elektromos fűtés nélkül! Időjáráskövető fűtővíz hőmérséklet szabályzás, legionella mentesítés funkció, intelligens Siemens kétzónás vezérlés, különlegesen nagy hatékonyságú cső a csőben hőcserélő, 1 fázisú.
 • Fujitsu Waterstage S5     5kw          COP:4,3      875.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage S6     6,5kw       COP:4,0      929.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage S8     8kw          COP:4,2      994.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage S10   9,5kw        COP:4,0   1.139.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage S13   12,8kw      COP:4,1   1.315.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage S16   15,5kw      COP:4,0  1.482.000,-Ft+ÁFA   
Új 1 fázisú "High Power" sorozatú Fujitsu Watersage levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. Akár 60 Celsius fokos előremenő víz hőmérséklet -20 fok külső hőmérsékletnél elektromos fűtés nélkül! A 11,2kw-os modellnél -20 fokos külső környezeti hőmérsékletnél is 10kw feletti teljesítmény a Linear Control Injection Technology-nak köszönhetően! Időjáráskövető fűtővíz hőmérséklet szabályzás, legionella mentesítés funkció, intelligens Siemens kétzónás vezérlés, különlegesen nagy hatékonyságú cső a csőben hőcserélő.  
 • Fujitsu Waterstage HP11  11,2kw     COP:4,4    1.403.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage HP14     14kw     COP:4,3    1.578.000,-Ft+ÁFA  
Új 3 fázisú "High Power" sorozatú Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. Akár 60 Celsius fokos előremenő víz hőmérséklet -20 fok külső hőmérsékletnél elektromos fűtés nélkül! A 11,2kw-os modellnél -20 fokos külső környezeti hőmérsékletnél is 10kw feletti teljesítmény a Linear Control Injection Technology-nak köszönhetően! Időjáráskövető fűtővíz hőmérséklet szabályzás, legionella mentesítés funkció, intelligens Siemens kétzónás vezérlés, különlegesen nagy hatékonyságú cső a csőben hőcserélő.    
 • Fujitsu Waterstage HP11  11,2kw     COP:4,46  1.403.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage HP14     14kw     COP:4,35  1.630.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage HP16     16kw     COP:4,3   1.754.000,-Ft+ÁFA   
Új "Monoblokk" sorozatú, 1 fázisú Fujitsu Watersage levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre, hűtésre. Akár 55 Celsius fokos előremenő vízhőmérséklet -20 fokos külső hőmérséklet mellett elektromos fűtés nélkül! Időjáráskövető fűtővíz hőmérséklet szabályzás, legionella mentesítés funkció. 
 • Fujitsu Waterstage MB8       8kw     COP:4,5     1.052.000,-Ft+ÁFA
 • Fujitsu Waterstage MB10    10kw    COP:4,35   1.227.000,-Ft+ÁFA
 Előreutalásnál további + 3% kedvezmény! 
Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül.
70/546-6026, info@klimakeszulek.hu
 


FUJITSU WATERSTAGE hőszivattyú bemutató videó:

 


 
Legújabb fejlesztésű Fujitsu Waterstage "High Power" hőszivattyú  katalógus:
High Power Waterstage hőszivattyú magyar nyelvű katalógus 2010
Fujitsu Waterstage High Power katalógus 2011 (Angol)
 
Fujitsu Waterstage hőszivattyú letölthető prezentáció:

Fujitsu Waterstage letölthető hidraulikus segédlet:
Fujitsu Waterstage hőszivattyú árlista:
Fujitsu Waterstage hőszivattyú árlista 2011

Fujitsu Waterstage service manual:
Fujitsu Waterstage service manual
Fujitsu Waterstage High Power service manual

Fujitsu Waterstage hőszivattyú hűtési teljesítmény adatok:
Fujitsu Waterstage comfort sorozat hűtési teljesítmény adatok


Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú:
A Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú egy olyan berendezés, amely a kültéri környezeti levegő hőmérsékletből elvonja a kinyerhető, alacsony hőmérsékleti hőenergiát és azt magasabb hőfokszintre emeli az által, hogy a rendszer, azaz a hűtőkörfolyamatot fenntartó fordulatszám szabályzós (inverteres) kompresszor üzemi hőmérséklete is hozzáadódik illetve hasznosítódik amely összeadódott hőenergiával már lehetséges fűteni és használati melegvizet előállítani, vagy akár a forró nyári napokban hűteni is.
A Fujitsu hőszivattyú rendszerek teljesítmény tényezői ideális megoldást biztosítanak az alacsony energiafelhasználásra és a CO2 kibocsájtás csökkentésére.

Fujitsu Waterstage hőszivattyú kültéri egységében található kompresszor DC-Inverteres, Twin rotációs, fordulatszámszabályzós, V-PAM vezérlésű szabályzása a közel tökéletes szinuszhullámnak köszönhetően nagy hatékonyságú és precíz teljesítményszabályozású, amelyet a gyors felfűtés és pontos hőmérséklet tartás jellemez.

A Fujitsu High Power sorozatú Waterstage hőszivattyú kompresszorában egy különleges és kifinomult, közvetlen befecskendezéses technológia gondoskodik a még magasabb hőmérsékletű fűtővíz és a magasabb COP (jósági fok) számok elérésében. A Fujitsu élenjáró, új megoldása a Linear Control Injection technológia, ahol lehetővé válik a magas kondenzációs hőmérséklet elérése a kompresszor nyomóoldalának káros túlmelegedése nélkül, amely során közvetlen hűtőközeg befecskendezés történik a kompressziós folyamat közben. A szokásosnál magasabb kondenzációs hőmérséklet magasabb fűtővíz hőmérséklet elérését teszi lehetővé.

Magas előremenő vízhőmérsékletek kiegészítő elektromos fűtés használata nélkül még az extrém hidegekben is!
A Comfort sorozatnál -15 celsius fok külső hőmérsékletnél is biztosított az 50 celsius fokú fűtővíz, míg a High Power waterstage, befecskendezős kompresszorú hőszivattyúnál akár a -20 celsius fok külső hőmérsékletnél is elérhető a 60 fokos fűtővíz.

Alacsony külső hőmérsékleteknél is megmarad a teljesítmény a Fujitsu High Power hőszivattyúknál. A 11kw-os modellnél -20 celsius fok mellett is 10kw feletti teljesítmény áll a rendelkezésünkre.
 
Széles működési tartomány jellemzi a Waterstage hőszivattyúkat fűtő üzemben. A Comfort sorozat -15 celsius fok és +24 celsius között, míg a Fujitsu High Power hőszivattyú -20 celsius fok és +35 celsius fok között tud hőszivattyús üzemben gazdaságosan működni, így az elektromos fűtőbetét használata nélkül, pusztán hőszivattyús üzemben biztosítható a használati melegvíz is.  
 
Fujitsu Waterstage hőszivattyú SIEMENS szabályzója könnyű kezelhetőséget, precíz szabályzást, időprogram beállításokat, HMV készítés vezérlését, két különálló fűtőkör vezérlését és időjáráskövető vízhőmérséklet szabályozást tesz lehetővé az LCD kijelző segítségével. Lehetőség van további  kiegészítő opciós vezérlésre is:
 • Szobatermosztát T55 UTWC55XA  21.500,-Ft+ÁFA
 • Távvezérlő         T75 UTWC75XA  42.500,-Ft+ÁFA
 • Rádiós távvezérlő QAA78.610/701 39.900,-Ft+ÁFA

Fujitsu Waterstage hidraulikus beltéri egységben egy egyedülálló Fujitsu fejlesztésű, különlegesen nagy hatékonyságú koaxiális, duplacsöves réz hőcserélő adja át a fűtési energiát a vizes rendszernek, amelynek következtében csekély a hő és nyomásveszteség (csekély ellenállás) és nincs fagyásveszély, valamint nem érzékeny a szennyeződésekre sem.
A hőszivattyú beltéri hidraulikus egységében található speciális hőcserélőjének köszönhetően dupla hőcsere jön létre a fűtőközeg (forró, gőz halmazállapotú R410A gáz) és a víz között.
A hőcserélő a rozsdamentes, hosszú élettartamú puffertárolóba lett beépítve, amelyben a beépített kiegészítő elektromos fűtőbetét is található. A víztartályba (mini puffertároló) épített hőcserélő miatt a melegvíz állandóan és azonnal rendelkezésre áll, ezáltal a kültéri egység téli időszakos leolvasztási műveleteinél is nagyon hasznos, mivel a leolvasztásnál a hőszivattyú hűtési üzemmódba kapcsol át, azaz a lemezes hőcserélőjű hőszivattyúk a leolvasztási üzemben a leolvasztás ideje alatt "visszahűtik" a fűtési rendszerben található melegvízet, míg a Fujitsu hőszivattyúk a zárt hőtárolás (mini puffertartály-benne a hőcserélővel) miatt nem vesznek ki hőenergiát a már egyébként felfűtött fűtésrendszerből, ezáltal a leolvasztás sokkal gyorsabb idő alatt megtörténik a lehető legkevesebb energiát pazarolva erre.

Fujitsu Waterstage hőszivattyú átgondolt, sokoldalú alkalmazása az alábbi opcionális kiegészítőkkel:
 • Csatlakozó készlet kiegészítő fűtőkészülékhez (pl. gázkazán)
 • Használati melegvíz tároló 200 és 300 literes
 • HMV csatlakozó készlet (háromjáratú szelep)
 • Medence fűtés csatlakozó készlet
 • Hűtési készlet (szivattyú szigetelés a keletkező párakicsapódás ellen)
 • Hidraulikus váltó
 • Kétkörös hidraulikai modul
 • Távszabályzó  T75
 • Szobatermosztát T55


Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú rendszer elemei:

Fujitsu Waterstage hőszivattyú kültéri egység:
AUYA18LA
     
                  Fujitsu Waterstage hőszivattyú WSYA050 hidraulikus blokk

Fujitsu waterstage hőszivattyú SIEMENS szabályzója:Alacsony hőmérsékletű fűtés, kombinált előnyök:
A fűtéstechnológia gyors fejlődése és az épületek korszerűbb szigetelése lehetővé tették, hogy 55 Celsius fokos vagy ennél is alacsonyabb hőmérsékletű vizet használjanak az épületek megfelelő fűtéséhez, még akár rendkívül alacsony külső hőmérséklet esetén is. A hőleadó felület és a helyiség hőmérséklete közötti kisebb hőmérséklet-különbség magasabb komfortérzetet biztosít alacsonyabb energiafelhasználás mellett. A legmodernebb vízközegű fűtőrendszerek alacsony hőmérsékleten üzemelnek, ahol a fűtési energiát a radiátorokon vagy padlófűtésen keresztül külön-külön vagy kombinálva adják le a lakótérnek.ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!


A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. 
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!

H-tarifa igénylési költségei:

32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).

Letölthető igénybejelentő dokumentumok a Geo, illetve a H-tarifára:
Eon betétlap H tarifához letölthető pdf. formátumban
Eon villamos rendszer haszálói igénybejelentő
Eon Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés
Elmű tájékoztató a H és Geo tarifa igényléséről
Émász tájékoztató a H és Geo tarifák igényléséről
Földgázzal fűtsünk, vagy hőszivattyús rendszerrel?
Melyik megoldás kifizetődőbb?
(2010 évi adatok)
 
 •  Hőszivattyú üzemeltetési költsége:                                               A "H"-tarifás villannyal számolva: 1kwh= 29,16 Ft/kWh
 •  Földgázzal való fűtés költsége:                                                            32 MJ-t és 100% kazán hatásfokot feltételezve:  1kwh= kb. 14 Ft
Első ránézésre a földgázzal való fűtés olcsóbbnak tűnik, mint a villamos árammal működő hőszivattyúval, de mivel a hőszivattyús rendszerek 1 kw/h befektetett energiából akár 3-5 kw/h hőenergiát tudnak előállítani (COP érték=hatásfok mutató), így a következő számítás a mértékadó. A kapott két költséget elosztjuk egymással (29,16:14= 2,08) és az így kapott szám, azaz 2,08-as COP felett teljesítő hőszivattyú üzemeltetése már gazdaságosabb, mint a földgázzal üzemelő kazán!
 DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026


 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő