Daikin Altherma, hőszivattyú akció, Daikin hőszivattyú

PANASONIC AQUAREA Hőszivattyú

Árajánlat kérésért kattintson ide:
AJÁNLATKÉRÉS


 
DAIKIN ALTHERMA
Az alábbi árak tartalmazzák a -18%-os kedvezményt!
        Daikin Altherma LT 1 fázisú levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, hűtésre, melegvízkészítésre 3kw kiegészítő fűtőbetéttel. Maximum 50 celsius fok előremenő vízhőmérséklet.
 • Altherma ERLQ006BV3/EKHBX008BB3DPK 5,7kw COP:4,26   969.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERLQ007BV3/EKHBX008BB3DPK 6,6kw COP:4,01 1.029.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERLQ008BV3/EKHBX008BB3DPK 8,4kw COP:3,82 1.095.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERLQ011CV3/EKHBX016BB3DPK 11kw  COP:4,55 1.359.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERLQ014CV3/EKHBX016BB3DPK 14kw  COP:4,42 1.490.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERLQ016CV3/EKHBX016BB3DPK 16kw  COP:4,18 1.590.000,-Ft+ÁFA
Daikin Altherma HT-Magas vízhőmérsékletű levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, melegvízkészítésre. Maximum 80 celsius fok előremenő vízhőmérséklet. 1 fázis.
 • Altherma ERRQ011AV1/EKHBRD011ABV1 11kw  COP:3,08   1.720.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERRQ014AV1/EKHBRD014ABV1 14kw  COP:3,0     1.890.000,-Ft+ÁFA
 • Altherma ERRQ016AV1/EKHBRD011ABV1 16kw  COP:2,88   2.030.000,-Ft+ÁFA
Monoblokk Daikin Altherma LT 1 fázisú levegő-víz hőszivattyú rendszer akciós ára fűtésre, hűtésre, melegvízkészítésre, 6kw elektromos pótfűtéssel. Maximum 50 celsius fok előremenő vízhőmérséklet.
 • Daikin Altherma EBLQ011BB6V3 11kw  COP:4,54 1.469.000,-Ft+ÁFA
 • Daikin Altherma EBLQ014BB6V3 14kw  COP:4,37 1.599.000,-Ft+ÁFA
 • Daikin Altherma EBLQ016BB6V3 16kw  COP:4,22 1.720.000,-Ft+ÁFA
  Előreutalásnál most további + 3% kedvezmény! 
Ingyenes házhoz szállítás Magyarországon belül.
70/546-6026, info@klimakeszulek.hu
Daikin altherma levegő-víz hőszivattyú:

 
 A Daikin több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a hőszivattyúk
 gyártásában.

 

 Daikin altherma rendszer a környezeti hőmérsékletből a levegő-víz hőszivattyú segítségével a kinyerhető hőenergiát a hasznos térbe juttatja:

 

 Napkollektoros rendszer kapcsolása a daikin altherma hőszivattyúhoz:

 

 Daikin altherma rendszer főbb elemei a használati melegvíztároló, a
 kültéri egység és a hűtést ellátó fancoil beltéri egység:


              

Alacsony hőmérsékletű fűtés, kombinált előnyök:
A fűtéstechnológia gyors fejlődése és az épületek korszerűbb szigetelése lehetővé tették, hogy 55 Celsius fokos vagy ennél is alacsonyabb hőmérsékletű vizet használjanak az épületek megfelelő fűtéséhez, még akár rendkívül alacsony külső hőmérséklet esetén is. A hőleadó felület és a helyiség hőmérséklete közötti kisebb hőmérséklet-különbség magasabb komfortérzetet biztosít alacsonyabb energiafelhasználás mellett. A legmodernebb vízközegű fűtőrendszerek alacsony hőmérsékleten üzemelnek, ahol a fűtési energiát a nagy felületű radiátorokon, padlófűtésen, mennyezeten vagy falfűtésen keresztül külön-külön vagy kombinálva adják le a lakótérnek.
 
 
A Daikin Altherma hőszivattyús, hűtő és melegvizes egységgel ellátott komplett fűtő és hűtő rendszere költséghatékony és rugalmas alternatívát képvisel a hagyományos kazánokkal és villanybojlerekkel szemben.
A Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyús rendszer 1kw felvett villamos teljesítményből akár 3-5kw fűtőteljesítményt is tud generálni!
Az Altherma kiemelkedően energiatakarékos működésének az alapja a Daikin rendkívül gazdaságos, inverteres, (fordulatszám szabályzós) kompresszora, amely a beállított hőmérsékletigény szerinti optimális fordulatszámmal, teljesítménnyel igazodik a kívánalmainkhoz akár fűtésről, használati melegvíz előállításról, vagy légkondicionálásról legyen is szó.
A Daikin Altherma rendszer áll egy a klímaberendezéshez hasonló kültéri egységből (kondenzátor), beltéri hidraulikus modulból, használati melegvíz tárolóból, klimatizálási igény esetén fancoil beltéri egységből vagy felülethűtésről (oldalfal vagy mennyezethűtés), valamint opciós műszaki megoldásként napkollektor rendszert csatlakoztató modulból.
Az Altherma hőszivattyú leginkább az új építésű épületekre ajánlható, ahol a korszerű, alacsony hőmérsékletű fűtésrendszer (padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés vagy nagy radiátorfelület) és a mai kor szemléletének megfelelő hőszigetelési szempontok szerint valósul meg az ingatlan, de akár egy régebbi, kevésbé korszerű fűtési rendszerrel rendelkező épület meglévő fűtésrendszerére is csatlakoztatható, viszont ebben az esetben a tervezésnél az épület épületgépészeti sajátosságait és az Altherma rendszer 55 Celsius fokú maximális előremenő vízhőmérsékletét kell figyelembe venni.
Az Altherma hőszivattyú rendszert mindig a fűteni kívánt épület sajátosságai és a felhasználó igényei szerint kell kiválasztani és összeállítani, amely pontos tervezést és körültekintő igényfelmérést kíván. Az Altherma hőszivattyú rendszer az innovációs műszaki fejlesztéseknek köszönhetően akár több rendszer elemből is összeállhat, amely rendszer elemekkel korlátlan lehetőségünk van az átgondolt épületgépészeti megoldások összehangolására, legyen szó a meglévő kazánunkról, vagy napkollektorunkról. 
Nincs szükség kéményre és kazánházra, helyettük egy tiszta, megbízható és alacsony karbantartás igényű hőszivattyús technológia látja el hőenergiával a lakóterünket és a komfortigényünket.
Az Altherma hőszivattyú rendszer a beépített fűtőelem segítségével a használati melegvíz tárolóban lévő víz hőmérsékletét hetente egyszer 70 Celsius fok fölé emeli, a legionella baktérium elszaporodásának megakadályozása érdekében.
Előremenő vízhőmérséklet fűtésnél 22 - 55, hűtésnél pedig 5 - 22 Celsius fok. Külső hőmérsékleti üzemtartomány fűtésnél -20 - +35, hűtésnél +10 - +46, használati melegvíz előállításánál pedig +10 - +43 Celsius fok.
Használati melegvíztárolók 150-200-300 literes méretekben zománcozott és rozsdamentes kivitelben is kaphatók. A víztárolók felső részében elhelyezett kiegészítő elektromos fűtőelem és az alsó részben beépített hőcserélő biztosítja a víz gyors felmelegítését a lehetséges legalacsonyabb energiafelhasználás mellett.
A hidraulikus modul tartalmazza az altherma hőszivattyú rendszer szabályzását és a felhasználói vezérlést, továbbá egy olyan heti időzítő egységet, amellyel a felhasználói igényeknek megfelelően szabályozható a lakókörnyezet hőmérséklete. Az időzítő óránkénti vagy napi beosztással programozható, így akár éjszaka és szabadság ideje alatt csökkenthető, míg a reggeli felébredés vagy hazaérkezés idejére növelhető a lakótér hőmérséklete. Az egyedi helyiségre vonatkozó hőmérséklet és komfortszint szabályozásához kiegészítésként egy-egy szobai termosztát alkalmazása szükséges.


Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyú:
A Daikin Altherma hőszivattyú egy olyan berendezés, amely a kültéri környezeti levegő hőmérsékletből elvonja a kinyerhető, alacsony hőmérsékleti hőenergiát és azt magasabb hőfokszintre emeli az által, hogy a rendszer, azaz a hűtőkörfolyamatot fenntartó inverteres (fordulatszám szabályzós) kompresszor üzemi hőmérséklete is hozzáadódik illetve hasznosítódik amely összeadódott hőenergiával már lehetséges fűteni, vagy melegvízet előállítani.
A Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyús rendszer teljesítmény tényezői ideális megoldást biztosítanak az alacsony energiafelhasználásra és a CO2 kibocsájtás csökkentésére.ÚJ, KEDVEZMÉNYES HŐSZIVATTYÚS ÁRAMTARIFA!


A 2010. telétől elérhető minden szolgáltatónál az új "H" jelű tarifa, amelyet főként a hőszivattyúra, illetve egyéb megújuló forrásokból hőt nyerő épületek hőellátását segítő berendezések és automatikák táplálására lehet majd igénybe venni. Az új tarifa kizárólag a fűtési idény alatt lesz választható, és a díja nem lehet magasabb, mint a vezérelt legalacsonyabb "B" tarifáé (közismert nevén: éjszakai áram), amelyet a normál lakossági tarifa (A1 jelű díjszabás) 70%-ban maximál az új rendelet. A "H" tarifát a szolgáltatók csak a hőszivattyúra adják meg, a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre nem.

További információ: www.hoszisz.hu 

A GEO tarifa kedvezményes, villamos áramot biztosít a hőszivattyús alkalmazásokhoz. Jelenleg az Elmű-Émász területén vehető igénybe.

További információ: http://www.aram.hu

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ bevezette a vezérelt "Geo"-tarifa néven az új, kedvezményes hőszivattyús áramtarifát, amely az előzetes információk szerint még a jelenlegi éjszakai áramnál is olcsóbban érhető majd el!
Az alkalmazott  Geo tarifa naponta legalább 20 óra fűtési időt biztosít úgy, hogy 2 óránál hosszabb megszakítás nem fordul elő, és a két megszakítás között legalább két óra bekapcsolási időt biztosít. Ez számunkra teljesen komfortos megoldás lehet, főleg akkor, ha a hőszivattyú mellé felületfűtés-hűtést választunk, aminek a hőtehetetlensége könnyedén elvisel pár perc, esetleg 1-2 óra leállást. 
A Geo tarifát a szolgáltatók nem csak a hőszivattyúra adják meg, hanem a készülék részét képező, beltéri hidraulikus egységében lévő elektromos pótfűtésre is!

H-tarifa igénylési költségei:

32 A csatlakozási áramerősségig, (pl. 1x32A vagy 3x10A) nincs semmilyen költség. Akkor sincs külön költség ha a H tarifára igényelt csatlakozási áramerősség már be van vezetve az adott épületbe.Amennyiben ezen felül kell csatlakozni akkor 3600 Ft/A összeget kell fizetni de csak a plusz amperekért. A mérőt az áramszolgáltató ingyen teszi fel és kiszállási díjat
sem kell fizetni (EON).

Letölthető igénybejelentő dokumentumok a Geo, illetve a H-tarifára:

Eon betétlap H tarifához letölthető pdf. formátumban
Eon villamos rendszer haszálói igénybejelentő
Eon Villamosenergia-vásárlás egyetemes szolgáltatói igénybejelentés
Elmű tájékoztató a H és Geo tarifa igényléséről
Émász tájékoztató a H és Geo tarifák igényléséről
Földgázzal fűtsünk, vagy hőszivattyús rendszerrel?
Melyik megoldás kifizetődőbb?
(2010 évi adatok)
 
 •  Hőszivattyú üzemeltetési költsége:                                               A "H"-tarifás villannyal számolva: 1kwh= 29,16 Ft/kWh
 •  Földgázzal való fűtés költsége:                                                            32 MJ-t és 100% kazán hatásfokot feltételezve:  1kwh= kb. 14 Ft
Első ránézésre a földgázzal való fűtés olcsóbbnak tűnik, mint a villamos árammal működő hőszivattyúval, de mivel a hőszivattyús rendszerek 1 kw/h befektetett energiából akár 3-5 kw/h hőenergiát tudnak előállítani (COP érték=hatásfok mutató), így a következő számítás a mértékadó. A kapott két költséget elosztjuk egymással (29,16:14= 2,08) és az így kapott szám, azaz 2,08-as COP felett teljesítő hőszivattyú üzemeltetése már gazdaságosabb, mint a földgázzal üzemelő kazán!

 

 DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST KÉRHET!
Minden 30-as és belföldi vezetékes telefonszámot díjmentesen visszahívunk, így költségek nélkül érdeklődhet termékeinkről, szolgáltatásainkról.
70/546-6026vissza az oldal tetejére 

Hőszivattyús fűtés Kft. Tata, Újvilág utca 23. Tel.: 70/546-6026 Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú akció, Aquarea T-CAP, Aquarea HT, hőszivattyú Tatabánya

WeblapÉpítő